Rexsvarven AB

Rexsvarven saluför nya & begagnade verkstadsmaskiner. Företaget representerar en rad kvalitetsmärken, såsom Leadwell CNC-maskiner, Strands pelarborrmaskiner, FMB bandsågar, Swede Grinder slipmaskiner, Stenhöj hydrauliska verkstadspressar, Roundo Plåt- och Profilrundningsmaskiner och Roscamat gängarmar.


I vår 4000 kvm stora maskinutställning har vi alltid ca 450 begagnade verkstadsmaskiner till salu


 


Vi utför värderingar, åt inte bara traditionella industriföretag utan även banker, leasing-, och försäkringsbolag, från enstaka maskiner till hela verksamheter. Vi är sedan en lång tid förordnade besiktningsmän av Sydsvenska Handelskammaren


 


Hos oss kan Ni förutom att köpa även hyra maskiner vid haverier, tillfälliga ordertoppar eller projektutbildningar.


Vi har också personbilar, lätta lastbilar och truckar tillgängliga för kort-, eller långtidsuthyrning. Vi erbjuder även ett komplett alternativ till traditionell leasing när det gäller finansiering av maskiner


 


Utöver ett stort utbud av maskiner och flexibla lösningar erbjuder vi ett av marknadens största sortiment av nya och begagnade maskintillbehör, industriförnödenheter och förbrukningsartiklar. Vi lagerför de flesta storlekar gällande borr, gängtappar, gängsnitt, sågband, kap- & slipmaterial.


 


Vi åtar oss även små och stora service-, reparations-, och maskinflyttningsjobb. Med kompetent personal och erforderlig utrustning kan vi hantera maskiner med en styckevikt upptill 80 ton. Om så önskas hanterar vi hela förloppet med urkoppling, demontering, transporter, montering och igångkörning.


 


Senast inkomna
Filter UD240+
Filter UD240+
Referensnummer: 4447
Filter UD240+
Filter UD240+
Referensnummer: 4444
Kompressor Atlas Copco ZR132 VSD
Heta maskiner